onsdag 17 april 2013

Program till Trimtex Bikeweekend cykelvasaläger

Missa inte detta roliga träningsläger!!!! Sista anmälningsdag 25/4!! Syftet med detta teknik-läger är att vi framförallt vill förbättra din Mountainbike teknik. Målgrupen är från nybörjare till Elit-motionär. Med hjälp av råd och tips från våra experter kommer du att få lära dig cykla smidigt och kontrollerat i Högbos mtb terräng. Vi vill ge dig ett verktyg för att du sen ska kunna jobba vidare på att förbättra din Mtb teknik. Trimtex Bikeweekend kommer bestå av 3 teknikpass. Enkelt förklarat så kommer träningen vara stationsbaserad. D.v.s. du kommer ingå i en mindre grupp som följer ett schema där alla grupper kommer ha genomfört samma stationer under lägret. Övningarna anpassas efter era kunskaper. Efter teknikträningarna kommer det finnas tid för egen träning om man så önskar. På detta läger har ni en unik möjlighet att kombinera MTB träning med bra boende, mat och samtidigt lära er mer om teknik och hur man sköter sin cykel. Vi tar gärna hand om både dig och din cykel, så att du får njuta av allt i Högbos underbara miljö. Ett mer detaljerat program/PM meddelas första kvällen. Under helgen kommer det finnas testcyklar från Giant för provkörning! När du anmäler dig, så vill vi veta vilken nivå du befinner dig på som cyklist. Nybörjare cyklar ca 1 gång i veckan Motionär cyklar ca 2 ggr i veckan Elit motionär åker någon tävling/år och cyklar mer än 3ggr i veckan

måndag 15 april 2013

Ser ljuset igen!!!

Ja, vad önskar man sig efter att ha legat i magsjuka några dagar. Jo en dunderförkylning som håller i sig i tre veckor.....not:-(. Men så blev det. Idag efter att inte gjort många knop på cykeln tog jag mig ut på ett träningspass. Och jag kan inte påstå att jag är i nån storform direkt. Den tänkta tävlingspremiären om ca tre veckor nere i Hjo och Tidaholm känns inte roligt att tänka på.
Nu gäller det bara att få igång kropphelvetet och försöka få till nån form för att överhuvudtaget ta sig igenom dem racen. Men jag måste resonera som så att även om resultaten där nere inte går att hänga upp i julgranen, så tar nog dem racen mig snabbare tillbaka till en bättre form. Har snickrat på ett träningsupplägg nu och orkar jag genomföra det, så kanske jag kan hoppas på bättre tider senare i Maj. Inte kul, men det är bara att gilla läget.
Har i varje fall fått till en ca 200m lång bana här i skogen bakom huset. Där jag nötte lite med grabbarna under min pappalediga måndag.














Hej hopp, nu kör vi!!!!